fbpx

Detalii în cazul bărbatului din Briceni care și-a omorât vecina, dându-i foc. Procurorii spun că pedeapsa este prea blândă

Un locuitor al raionului Briceni a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru că și-a ucis vecina în luna noiembrie a anului 2016. Procurorii, însă, spun că pedeapsa este prea blândă. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oamenilor legii, inițial, bărbatul i-a cerut femeii toți banii din casă pe care fiica acesteia periodic îi trimitea de peste hotare. La refuzul femeii, inculpatul a bătut-o cu o deosebită cruzime, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, i-a incendiat locuinţa pe interior, provocându-i victimei leziuni şi arsuri grave, incompatibile cu viaţa.

Imediat după crimă, inculpatul, în vârstă de 25 de ani, a părăsit teritoriul ţării, fiind anunţat în căutare. Acesta a fost reţinut peste aproximativ un an, de către autorităţile Federaţiei Ruse şi extrădat, în primăvara anului trecut, pentru a fi tras la răspundere penală în Republica Moldova.

Procurorii, care au solicitat detenţiune pe viaţă pentru inculpat, anunţă că vor contesta sentinţa primei instanţe, pe care o consideră prea blândă pentru faptele comise.

Articole asemănătoare

Back to top button