fbpx

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba: Nu e posibilă nicio discuție cu PSRM. Vom fi abandonați…

Deputații Partidului Acțiune și Solidaritate rămân fermi pe aceeași poziție, susținând-o pe Maia Sandu în demersul său de a nu face coaliție cu PSRM. Dumitru Alaiba este de părere că socialiștii ar putea încălca înțelegerile, iar din acest motiv nu e posibilă nicio discuție.

„Este marea dorință a socialiștilor, dar asta nu este posibil. Nu este posibilă nicio discuție, nicio negociere la moment, pentru că noi nu avem certitudinea că pornind în luptă alături de PSRM nu vom fi abandonați pe câmpul de luptă”, a spus Dumitru Alaiba în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova.

Amintim că, anterior, și lidera PAS, Maia Sandu, în cadrul unei emisiuni de la ProTV, l-a contrazis pe colegul său de la PPDA, Andrei Năstase, susținând că blocul politic ACUM ar trebui să sisteze orice discuții cu exponenții PSRM, privind o eventuală cooperare în Parlament.

„Nu văd despre ce putem discuta, deoarece în continuare vorbim despre lucruri diferite. Ei vorbesc despre o coaliție majoritară și încearcă să facă abstracție de faptul că suntem în lumi diferite, iar noi vorbim despre o luptă pe o perioadă limitată împotriva regimului”, a declarat Maia Sandu.

De cealaltă parte, liderul PPDA, Andrei Năstase, consideră că blocul politic ACUM trebuie să continue discuțiile cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, chiar dacă această formațiune a declarat că nu susține ideea unui Guvern minoritar.

Articole similare

Close