fbpx

Demba Ba l-a sunat pe Sebastian Colțescu, după ce l-a acuzat de rasism la Paris. Cine a intermediat discuția

Demba Ba (35 de ani) a fost cel mai vocal contestatar al lui Sebastian Colțescu (43 de ani), în momentul în care arbitrul român a fost acuzat de rasism pe stadionul Parc des Princes, din Paris, la meciul dintre PSG și Istanbul Bașakșehir.

De ce nu zici ‘acest tip alb’ când vorbești despre un tip alb, ci spui doar ‘acest tip’? Ascultă-mă! De ce când te referi la un ‘tip negru’ trebuie să spui ‘acest tip negru’?”, l-a certat atacantul senegalez pe Colțescu.

Demba Ba l-a sunat pe Sebastian Colțescu. Cum s-au înțeles cei doi

Potrivit ultimilor informații, Demba Ba nu s-a limitat la asta, ci chiar l-a sunat pe ”centralul” din Craiova. Cel care a intermediat discuția a fost un alt fotbalist senegalez, Ousmane N’Doye (42 de ani), care a jucat mai bine de un deceniu în România, la Dinamo, Astra, FC Vaslui sau ASA Târgu Mureș.

N’Doye a fost coleg la naționala Senegalului cu Ba. „I-am dat numărul lui Sebi lui Demba Ba și i-am zis să-l sune, să vorbească. Fără televizor, fără nimic. Din partea mea, era frumos sa fac asta și am făcut-o. Demba e senegalez, la fel ca mine.

Au vorbit, s-au înțeles foarte bine. Amândoi m-au sunat înapoi și mi-au zis că sunt foarte fericiți. Demba mi-a zis ca Sebi e un om foarte bun, la fel si Colțescu despre Demba”, a declarat N’Doye, potrivit Pro TV, citat de digisport.ro.

Ousmane N’Doye: „Demba Ba a înțeles foarte bine!”/ „Nu am văzut niciodată rasism în România”

Senegalezul a adăugat că-l știe pe Colțescu și acesta nu este deloc rasist.

A fost o neînțelegere. A vrut să arate spre bancă. Am vorbit cu Demba Ba. E prietenul meu foarte bun. Eu i-am dat pasa lui Demba Ba că să dea primul gol la națională. I-am explicat și el a înțeles foarte bine.

El a spus ca nu a auzit nimic urât de la Colțescu, dar crede ca nu trebuia folosit cuvântul ‘negru’ în stadion. El nu a zis că e rasism. A spus că nu poți sa folosești cuvântul ăsta pe stadion. Și Sebi a înțeles lucrul ăsta. Nu cred că e problemă mare”, a mai zis Ousmane N’Doye.

Ex-fotbalistul a povestit că a primit nenumărate telefoane în ultima vreme. „Am fost sunat de jurnaliști de peste tot. Eu nu am văzut niciodată rasism în România. Lumea a fost șocată când a aflat ce am zis de România. E țara mea”, a adăugat Ousmane.

Citește și: video | Meciul PSG-Istanbul BB, întrerupt cu scandal: Arbitrul Colțescu, acuzat de rasism. Erdogan și UEFA reacționează

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button