fbpx

Declarații contradictorii între Maia Sandu și Octavian Țîcu. „Unii vor înțelege asta ACUM, unii mai târziu, alții niciodată”

Maia Sandu și Octavian Țîcu au făcut din nou declarații contradictorii unul despre celălalt. În cadrul unei emisiuni televizate, prim-ministra l-a numit pe candidatul la funcția de primar o verigă slabă, iar acesta, ulterior, a spus că mai crede în bunele intenții ale șefei Executivului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La aceeași emisiune, Sandu a dat de înțeles că susține candidatura lui Andrei Năstase la funcția de edil al capitalei. Aceasta s-a arătat deranjată de fostul coleg de partid, menționând că Țîcu are un comportament ghidat de orgolii personale.

Octavian Țîcu, la rândul său, a venit cu o replică și a spus că o respectă pe Maia Sandu pentru curajul demonstrat în perioada preluării guvernării. Acesta a mai declarat că puțini înțeleg contextul politic din spațiul românesc și european, menționând că „unii vor înțelege asta ACUM, unii mai târziu, alții niciodată”.

Precizăm că, după plecarea lui Țîcu din blocul ACUM, între cei doi politicieni au mai existat polemici și declarații contradictorii.

Articole asemănătoare

Back to top button