fbpx

Decizie neașteptată în lumea muzicii. Melodiile lui Michael Jackson, interzise la cele mai populare posturi de radio din Noua Zeelandă

Cele mai populare posturi de radio din Noua Zeelandă nu vor mai difuza melodiile lui Michael Jackson. Decizia vine ca urmare a acuzațiilor de pedofilie care i se aduc starului, decedat în vara anului 2009.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei de la MediaWorks și New Zealand Media Entertainment (NZME), care dețin frecvențele de radio cu cei mai mulți fani, și-au argumentat decizia prin faptul că respectă interesele ascultătorilor.

„Noi nu hotărâm dacă Michael Jackson este vinovat de pedofilie, ci doar ne asigurăm că posturile noastre de radio vor difuza muzica pe care oamenii vor să o audă”, a spus directorul de conținut MediaWorks Group, Leon Wratt.

Potrivit lui Wratt, playlisturile vor fi ajustate pentru The Breeze, More FM și posturile mai largi ale MediaWorks, difuzate pe ambele insule din nord și sud. Mișcarea vine după ce alte trei posturi de radio canadiene – CKOI, Rythme și The Beat – și-au întors spatele față de muzica lui Jackson, transmite Dailymail.

Cineastul Dan Reed, autorul documentarului „Leaving Neverland” în care artistul este acuzat de pedofilie, a spus că speră ca opiniile despre Jackson se vor schimba și le-a cerut fanilor să „reevalueze modul în care îl vedem” pe cântăreț.

Amintim că Michael Jackson a încetat din viață pe 25 iunie 2009, în urma unei supradoze de medicamente.

Articole asemănătoare

Back to top button