fbpx

De ce spune Antonio Banderas că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în viață a fost un atac de cord

Antonio Banderas spune că a suferit un atac de cord a fost „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată”. Apropierea actorului nominalizat la Oscar de moarte a fost, de asemenea, o parte din sursa de inspirație pentru cel mai recent film al său, Puss in Boots: The Last Wish, care explorează subiectul delicat al mortalității, transmite AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Filmul, care este al cincilea film în care apare felina care mânuiește sabia, îl aduce pe Motan în ultima dintre cele nouă vieți ale sale. Cu toate acestea, Antonio, în vârstă de 62 de ani, a fost el însuși la un pas de moarte după ce a suferit un atac de cord.

Dar spaniolul a declarat că acest lucru l-a făcut să își privească viața „dintr-un alt punct de vedere”. Vorbind pentru Radio Times, el a spus: „Ei bine, am avut un atac de cord acum șase ani. A fost probabil unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viață. A fost ca și cum mi-am pus ochelari și am văzut ce era important.”

De la atacul meu de cord, caut doar plăcerea de a acționa. Asta e tot. Nu-mi pasă de nimic altceva. Pentru mine, viața începe atunci când cineva spune: Acțiune! – sau când se ridică cortina.” A fost dus de urgență la spital în 2017 după ce a acuzat dureri în piept în timp ce făcea exerciții fizice.

Actorul a spus că prietena sa Nicole Kimpel, în vârstă de 40 de ani, i-a salvat viața dându-i o aspirină pe care i-o luase inițial pentru a-l ajuta cu durerile de cap. Vorbind în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live, Antonio Banderas și-a amintit momentul terifiant: „A cumpărat această aspirină, care este singurul lucru pe care l-a găsit și a găsit-o pe cea mai mare, cred că era de cinci miligrame. În dimineața următoare, când am început să am simptomele și știam clar ce se întâmplă, ea mi-a pus una dintre acele aspirine în interiorul limbii și asta mi-a salvat viața. Așa că am avut o a doua șansă și s-au schimbat unele lucruri în viața mea, de atunci.”

De atunci a renunțat la fumat, despre care a spus că a fost „unul dintre cele mai stupide lucruri pe care le-a făcut vreodată”. Când a fost întrebat dacă experiența sa a inspirat filmul, care abordează subiectul morții, el a spus că, deși nu s-a discutat niciodată despre asta, „probabil că se referă” la ea.

Articole asemănătoare

Back to top button