fbpx

De ce să apelez la Air Advisor în loc să fac o plângere pentru zbor anulat sau întârziat?

În ultima perioadă, societatea actuală și-a accelerat considerabil ritmul vieții, fapt ce ne face să alegem cele mai rapide metode de acțiune. De la obiceiurile de trai precum munca zilnică, timpul mesei și metodele de comunicare, până la transportul cu care hotărâm să ne deplasăm, zilnic sau în vacanțe, totul este foarte diferit de acum câțiva ani în urmă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ce anume a determinat această schimbare majoră ? De fapt, cel mai important motiv este timpul și confortul. În cazul tipului de transport cu care alegem să plecăm în vacanță, cea mai comodă și rapidă metodă de deplasare este călătoria cu avionul.

Știai că, pe an ce trece, numărul persoanelor care călătoresc cu avionul se dublează?

Este incredibil! Însă motivul e unul simplu. Cu siguranță ai alege să călătorești două ore cu avionul în loc de 18 cu mașina, pentru a ajunge la destinația dorită. Din păcate, acest fapt a determinat și majorarea numărului de întârzieri ale zborurilor, schimburi de curse sau anulări de zbor. Din fericire, zborurile anulate sau întârziate nu mai sunt o problemă, pentru că există companii care te vor ajuta să obții o recompensă în acest caz.

De ce să apelezi la Air Advisor în loc să depui o plângere de unul singur?

  1. Cel mai important avantaj este, de facto, și motivul pentru care alegi să călătorești cu avionul – „ economisești timp”. În primul rând, de cazul tău se vor ocupa avocați cu experiență, care se confruntă zilnic cu rezolvarea problemelor de obținere a despăgubirilor pentru întârzierea zborului. Interacționând în mod regulat cu diferite companii aeriene, aceștia îți vor oferi cea mai bună soluție în rezolvarea cazului.
  2. În al doilea rând, nu-ți irosești banii și răbdarea. Cu siguranță cunoști deja cum are loc înțelegerea cu un avocat obișnuit, cu alte cuvinte, acesta se remunerează pe oră, fapt ce te va face să cheltui o sumă mai mare de bani în comparație cu plata solicitată de Air Advisor. Apelând la avocați specializați în protecția drepturilor pasagerilor aerieni, achiți doar 25 % din suma compensației, în cazul în care cererea ta este acceptată. În caz contrar nu-ți va fi solicitată plata pentru serviciile acordate, ceea ce înseamnă că nu ai nimic de pierdut.
  3. În cele din urmă, accesând platforma online a companiei Air Advisor poți depune cererea în mai puțin de 3 minute. Este foarte important să știi că pentru a depune o cerere trebuie să îndeplinești chestionarul cu detaliile zborului. Este indispensabil ca datele să fie introduse corect, fapt ce va determina posibilitatea de a obține o despăgubire pentru întârzierea avionului sau anularea zborului, în sumă de până la 600 de euro. Un ultim detaliu pentru trimiterea cererii este să apeși un buton, iar de restul se ocupă echipa Air Advisor.

Într-un final, te-ai convins că este mult mai sigur, simplu și comod să apelezi la o companie, care va transmite cazul tău pe mâna specialiștilor ? Pentru asta nu este necesar să pierzi timp și să depui efort în plus, deoarece ai în spate o echipă de profesioniști, care soluționează zilnic astfel de situații.

P.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button