fbpx

De ce au fost testați miniștrii la un laborator privat? Răspunsul Vioricăi Dumbrăveanu

Viorica Dumbrăveanu spune că miniștrii nu au vrut să abuzeze de banul public, de asta au mers într-un laborator privat pentru a se testa la coronavirus. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministra Sănătății a precizat că, anterior, probele care se prelevau în laboratoarele private, se făceau doar în baza analizelor de sânge. Ulterior, însă, procedura a fost schimbată și este acum identică cu măsura pe care o aplică ANSP, făcându-se lavajele corespunzătoare.

Amintim că, în această dimineață, membrii cabinetului de miniștri au mers la un laborator privat pentru a trece testul pentru identificarea coronavirusului. Totuși, conform informațiilor, nimeni dintre funcționari nu are simptome ale maladiei. Până acum, în Moldova sunt înregistrate 353 de cazuri confirmate de COVID-19. Din numărul total de pacienți, 22 au fost tratați, iar patru s-au stins din viață.

CITEȘTE ȘI:

ultima oră | Medicii și polițiștii ar putea fi testați obligatoriu pentru a depista dacă nu au coronavirus. Anunțul președintelui

În Moldova vor fi aduse 100.000 de teste pentru coronavirus. Dodon: „Am comandat din China”

Articole asemănătoare

Back to top button