fbpx

„Curăța” casele oamenilor de bunuri, iar apoi le vindea în Ucraina. Un bărbat din Briceni va face pușcărie pentru furt

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, originar din Briceni, va face închisoare pentru furturi comise în perioada anilor 2017 – 2019.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit procurorilor, individul pătrundea în locuințe cu ajutorul unui dispozitiv pe care l-a cumpărat de pe internet, iar odată intrat, acesta sustrăgea bunuri de preț – aur, calculatoare, televizoare – pe care le ducea la vânzare în Cernăuți, Ucraina.

Faptele ilegale erau cercetate de oamenii legii în cauze separate, care ulterior au fost conexate în una singură, iar la data de 15 noiembrie curent, la solicitarea Procuraturii Briceni, acesta a fost condamnat la 3 ani de închisoare, cu ispășirea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis şi amendă în sumă de 22.500 de lei, dar şi cheltuieli de judecată în mărime de 7560 de lei.

Pe lângă acestea, la solicitarea procurorilor, instanța de judecată a admis și acţiunile civile înaintate de cei păgubiți, în sumă de peste 35.000 de lei.

De menționat că inculpatul a mai fost condamnat la începutul acestui an pentru contrabandă și circulație ilegală de droguri, infracțiuni pe care le ispășea cu suspendare.

Articole asemănătoare

Back to top button