fbpx

Cu ușile închise și pagina de Facebook ștearsă. Administrația centrului de distracții, unde ieri a murit un băiat, „s-a baricadat”

După ce aseară un băiat de 17 a murit pe terenul de joacă al unui centru de distracții pentru copii din capitală, astăzi, administrația nu este de găsit. Ușile clădirii, unde în weekend obișnuiau să se joace zeci de copiii, sunt închise, iar pagina de Facebook a centrului a dispărut și ea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deocamdată, reprezentanții centrului nu au venit cu nici o explicație pe marginea tragediei care s-a produs ieri, iar la telefoanele afișate pe internet, aceștia nu răspund.

Într-un material publicat de Ziarul de Gardă, se menționează că respectivul centru este în proprietatea Lidiei Andrienco, care, conform informațiilor publicate anterior de Crime Moldova, ar fi mama Svetlanei Dârda, soția deputatului Iurie Dîrda.

Decesul băiatului de 17 ani nu este unica tragedie care a avut loc pe acest teren de joacă. În septembrie 2017, o tânără de 23 de ani din Chișinău s-a accidentat grav, după ce a căzut de la 6 metri înălțime. Fata a fost internată în spital cu traume ale coloanei vertebrale și ale organelor interne.

Amintim că minorul decedat ieri era angajat part-time în cadrul centrului. Acesta ar fi încercat un salt în aer pe o trambulină, dar aterizarea a fost una nereușită. Preliminar, se crede că tânărul ar fi suferit o fractură la coloana vertebrală, traumă care i-a luat viața în mai puțin de 20 de minute, timp în care, spun martorii, medicii au ajuns la pacient.

Într-o postare pe o rețea de socializare, oamenii care s-au aflat în încăpere în momentul producerii incidentului au menționat că, până la sosirea ambulanței, o femeie a încercat să-i acorde ajutor, însă fără succes. Alți părinți au adăugat că în centrul de distrații nu era prezent niciun angajat cu studii medicale, dar nici trusa de prim ajutor.

Articole asemănătoare

Back to top button