fbpx

Tragedie pe un teren de joacă din capitală. Un tânăr de 17 ani a decedat după o acrobație nereușită

Un tânăr de 17 ani s-a stins din viață pe un teren de joacă din capitală. Totul s-a întâmplat în această seară, într-un centru de distracții pentru copii, atunci când băiatul ar fi încercat să execute o acrobație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit martorilor, adolescentul era angajat al centrului. Acesta ar fi încercat un salt în aer pe o trambulină, dar aterizarea a fost una nereușită. Preliminar, se crede că tânărul ar fi suferit o fractură la coloana vertebrală, traumă care i-a luat viața în mai puțin de 20 de minute, timp în care, spun martorii, medicii au ajuns la pacient.

Într-o postare pe o rețea de socializare, oamenii care s-au aflat în încăpere în momentul producerii incidentului au menționat că, până la sosirea ambulanței, o femeie a încercat să-i acorde ajutor, însă fără succes. Alți părinți au adăugat că în centrul de distrații nu era prezent niciun angajat cu studii medicale, dar nici trusa de prim ajutor.

Poliția, dar și administrația centrului de distracții, urmează să vină cu declarații pe acest caz. Alte circumstanțe în care s-a produs tragedia vor fi stabilite de oamenii legii.

Articole asemănătoare

Back to top button