fbpx

Cu ce mașină plecăm în excursie cu familia? Vezi aici câteva modele potrivite

Excursiile cu familia sunt întotdeauna despre amintiri frumoase și în același timp aventuri interesante. Partea mai grea este organizarea unei astfel de activități. Cel mai important aspect este alegerea mașinii și acest lucru se face în funcție de numărul de membri ai familiei. Dacă în familia ta nu există copii, atunci munca ta devine mult mai ușoară, opțiunile fiind multe și diverse, însă dacă ai un copil, doi sau trei, lucrurile devin complicate. Nu trebuie sa ții cont doar de numărul locurilor din mașină, ci mai mult de spațiul de depozitare, scaunul pentru copii sau înălțătoare auto pentru copiii de peste 5 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru ca aceste lucruri să nu-ți creeze probleme, rezervă din timp mașina dorită, de preferat înainte cu câteva săptămâni, pentru a fi sigur că mașina este disponibilă în perioada în care tu ai nevoie. Astfel că, dacă ești interesat de chirie auto și vrei să știi care sunt cele mai bune mașini în chirie pentru o excursie cu familia, atunci acest articol este pentru tine!

Tipuri de mașini perfecte pentru o vacanță

Dacia Logan. Aceasta rămâne una dintre cele mai închiriate mașini de către moldoveni. Deși pe listă se află și alte mărci străine, Dacia Logan rămâne o soluție ieftină, bună și la îndemână chiar și pentru excursiile cu familia. Dacia Logan reprezintă o variantă mai accesibilă din punct de vedere financiar. Cu un preț care e considerat accesibil, această mașină oferă și un confort sporit în uriașul spațiu pe care aceasta îl deține.

Toyota Prius. Considerată una din cele mai bune maşini de închiriat ieftine de pe piaţă, Toyota Prius oferă tocmai 5 locuri confortabile. Designul light al maşinii o face perfectă pentru excursii cu familia. Aceasta are şi un sistem audio (MP3) care poate fi folosit pentru a crea ambianța perfectă pe drum. Care este capacitatea portbagajului? Acesta poate acomoda cu uşurinţă un bagaj mare sau două mai mici. 

Skoda Octavia. Această mașină rămâne mereu în top, întrucât îmbină cel mai bine gama de business cu prețul accesibil oamenilor. Încăpătoare și elegantă în același timp, Skoda Octavia te poate cuceri prin fiabilitate, confort și siguranță. Poate fi adaptată cu ușurință pentru o drumeție de familie. Spațiul și confortul se regăsesc din plin la Skoda Octavia, care are 5 locuri, iar capacitatea portbagajului este de 1500 de litri.

Ford. Este unul dintre modelele adoptate cu ușurință în întreaga lume de piața mașinilor de închiriat. Compactă, elegantă, aceasta rămâne în continuare una dintre cele mai vânate mașini de către mulți dintre moldoveni. Insignia combină eleganța cu confortul pentru a oferi şoferilor o experienţă cu adevărat deosebită, iar familia ta se va simți în siguranță. 

Peugeot. Autovehicolul este modelul ideal pentru excursiile cu întreaga familie, mai ales dacă destinația este într-o zonă rurală, unde asfaltarea a rămas doar un vis frumos. Compactă și spațioasă, Peugeot vine cu un confort util inclusiv pentru 5 persoane. Prețul unui astfel de model este destul de bun, mai ales dacă alegi să o închiriezi pe câteva zile. 

Excursiile în familie nu creează doar amintiri pentru întreaga viață, ci apropie extrem de tare membrii. De aceea, e important ca această călătorie să fie una relaxantă, într-o mașină spațioasă pentru ca parcursul drumului să nu vă creeze dureri sau disconfort. Dacă optezi pentru arendă auto ai avantajul de a alege mașina care se potrivește cel mai bine ție, precum și necesităților familiei tale.

De exemplu la BRADUS AUTO RENT ai cele mai avantajoase condiții de chirie auto Chișinău, precum și cele mai bune mașini de pe piața din Republica Moldova, și nu doar!

Contactează-ne direct sau poți face o rezervare online, simplu și rapid.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button