fbpx

Copiii din satele Moldovei îți vor spune „Mulțumesc!”. Dăruiește o carte micuților care nu-și permit luxul de a cumpără una

Ai o bibliotecă neîncăpătoare? Sau poate deja te-ai plictisit de cărțile pe care le-ai cumpărat sau primit cadou? Nu le arunca, nu le vinde, ci dăruiește-le! Celor care le va aduce cea mai mare bucurie la sigur sunt copiii din satele Moldovei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fiecare poveste, revistă sau roman nou pe care îl primesc este o adevărată revelație pentru ei. Însetați de a descoperi lumea, copiii din familiile social-vulnerabile apreciază enorm orice operă literară care ajunge în mâinile lor.

Dacă te-am convins că a dărui o carte anume lor este cea mai bună decizie, atunci nu-ți rămâne decât să faci o mică revizie în biblioteca ta. Alege cărțile care sunt noi sau în stare foarte bună, editate după anul 2010, și adu-le în librăriile partenere proiectului „Dăruiește o carte”, lansată de Ajută un Om: Bookstore, Cartier și Elefant.

Copiii se vor bucura să primească enciclopedii și dicționare, romane din literatura română și universală, cărți cu poezii și de dezvoltare personală.

Dacă, totuși, nu ai o bibliotecă prea vastă, dar vrei să faci un copil fericit, atunci poți accesa cartier.md. Alege cărțile pe care vrei să le dăruiești, indică adresa București 68, achită cu cardul, iar comanda ta va ajunge direct la sediul Ajută un Om, de unde vor pleca în toate colțurile țării.

Nu fi indiferent, implică-te și tu pentru o Moldovă educată!

Articole asemănătoare

Back to top button