fbpx

Consultații medicale gratuite pentru locuitorii raionului Florești. Unde se pot adresa

În perioada 13 -17 martie, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite populației din raioanele Florești, Sângerei, Telenești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în raionul Florești. Astfel, pe 13 martie medicii se vor afla în localitatea Sănătăuca; pe 14 martie – în localitatea Cuhureștii de Sus; pe 15 martie – în localitatea Ghindești; pe 16 martie – în localitatea Mărculești; pe 17 martie – în localitatea Prodănești.

Tot în această săptămână, vor fi prestate servicii medicale stomatologice copiilor din raioanele Sângerei și Telenești, și anume: pe 13-15 martie în Drăgănești, raionul Sângerei; pe 16-17 martie în Grigorăuca, raionul Sângerei; pe 13 martie în Crăsnășeni, raionul Telenești; pe 14-17 martie în Sărătenii Vechi, raionul Telenești.

CNAM precizează că graficul consultațiilor profilactice poate suferi modificări în funcție de condițiile sanitaro-epidemiologice, climaterice, alți factori care pot influența logistica echipelor mobile.

Articole asemănătoare

Back to top button