fbpx

Constantin Țuțu, înregistrat oficial în circumscripția 33. Printre posibilii contracandidați – Andrei Năstase și fiul lui Grigore Vieru

Deputatul democrat Constantin Țuțu a fost înregistrat oficial în circumscripția nr.33 pentru alegerile din februarie curent. De altfel, el este și primul politician înscris în această circumscripție. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Se presupune că și liderul PPDA, Andrei Năstase, va candida aici. Tot în circumscripția nr. 33, doar că independent, va fi înregistrat și fiul regretatului poet Grigore Vieru, Călin Vieru. Acesta este membru al Partidului Liberal Democrat din Moldova, scrie protv.md.

Coincidență sau nu, acum două zile, o altă persoană, cu numele Andrei Nastas, a depus actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat independent pe această circumscripție.

Din circumscripția uninominală nr.33 fac parte localitățile Trușeni, Băcioi, Codru, Durlești și Sângera. Totodată, menționăm că pe lângă circumscripție, Andrei Năstase a fost inclus și pe lista blocului electoral ACUM. Constantin Țuțu, însă, nu figurează în lista Partidului Democrat.

Articole asemănătoare

Back to top button