fbpx

Ruslan Codreanu anunță cum se va numi partidul pe care-l va conduce: „Construim o comunitate de oameni centrată pe om”

Fostul primar interimar al orașului Chișinău, Ruslan Codreanu, a anunțat care va fi denumirea partidulului politic pe care îl va conduce. Într-o postare pe Facebook, acesta a declarat că este în proces de colectare a cererilor de aderare pentru a putea înregistra oficial formațiunea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Ruslan Codreanu, partidul pe care îl va lansa se va numi Partidul Politic „Puterea Oamenilor”, deoarece va reprezenta o comunitate centrată pe oameni și problemele acestora.

„Prima cerere de aderare din cele 1500 ce urmează să le colectăm. Am pornit o inițiativă politică programatică, axată pe probleme reale și soluții reale. Prea mult se vorbește despre stânga sau dreapta, prea mult am fost divizați. Toți avem aceleași probleme.

Avem nevoie de acest instrument politic pentru a reconstrui Moldova, pentru a fi mai mulți și a munci cot la cot. Construim o comunitate de oameni centrată pe OM, pe problemele reale și pe faptul că PUTEREA este a OAMENILOR. Toți cei care vor să se alăture la acest proiect și sunt gata să muncească lângă noi, îi invităm să semneze”, a declarat Codreanu.

Amintim că fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat joi, 21 ianuarie, despre instituirea grupului privind lansarea unei inițiative politice noi în Republica Moldova.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button