fbpx

Cine sunt cei patru consultanți ruși care s-ar afla la Chișinău pentru a organiza scheme de fraudare a alegerilor anticipate

Shamil Alimuradov, Victor Liubimov, Vasilii Smerdov și Timur Alimuradov sunt patru polit-tehnologi ruși care se află la Chișinău pentru a organiza scheme pentru fraudarea alegerilor din 11 iulie 2021. Oamenii veniți în ajutor de la Moscova sunt alții decât echipa de la alegerile din toamna anului 2020 condusă de Olga Grak – omul care a condus electorala lui Igor Dodon din 2020 și a lui Ioan Ceban din 2019, scrie disinfo.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totuși, cei patru sunt gestionați de aceeași persoană, Olga Grak, doar că de data aceasta experta Kremlinului gestionează campania de la Moscova. Potrivit surselor noastre, Olga Grak ar fi rămas în Rusia din cauza numărului mare pe observatori care urmăresc situația alegerilor parlamentare anticipate din Moldova.

De menționat că în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8, Renato Usatîi a declarat că CEC nu a fost informat despre cei patru consultanți.

Vezi și: La Chișinău s-ar afla patru polit-tehnologi ruși care ar organiza scheme pentru fraudarea alegerilor din 11 iulie

Sursele din structurile de forță din RM ale disinfo.md susțin că pe Aeroportul Chișinău, la început de iunie, a sosit un întreg desant de experți electorali ruși. O parte din ei au fost întorși înapoi de către poliția de frontieră, fiind refuzată intrarea, însă patru din ei au intrat pe teritoriul țării.

Vezi continuare pe disinfo.md.

Articole asemănătoare

Back to top button