fbpx

Chișinăul are un nou primar interimar: Cine i-a luat locul lui Ruslan Codreanu?

Atribuțiile de primar general interimar al municipiului Chișinău vor fi asigurate temporar de Adrian Talmaci, secretarul interimar al Consiliului municipal Chişinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Măsura a fost luată ca urmare a constatării funcției vacante de edil-șef al capitalei, având în vedere decizia CMC de pe 4 iulie curent, privind eliberarea domnilor Ruslan Codreanu și Nistor Grozavu din funcțiile de viceprimari ai municipiului Chișinău și constatarea funcțiilor vacante.

Reprezentanții Primăriei au informat că, în baza actului administrativ menționat, Alexandra Moțpan, șefa Direcției Administrație publică locală, va exercita interimatul funcției de secretar al Consiliului municipal Chișinău, pe perioada îndeplinirii funcției de primar general interimar de către Adrian Talmaci.

Amintim că, zilele trecut, CMC a votat pentru demiterea din funcție a primarului general interimar, Ruslan Codreanu, și a viceprimarului Nistor Grozavu. Decizia a fost luată cu votul a 36 de consilieri din partea PSRM, PL și alți consilieri.

Articole asemănătoare

Back to top button