fbpx

CEC dezminte informația precum că moldovenii din Marea Britanie nu-și pot exercita dreptul la vot: „Procesul decurge în regim normal”

Potrivit mai multor postări apărute în mediul online, moldovenii din Marea Britanie ar fi în imposibilitatea de a-și exercita dreptul la vot. Informația, însă, a fost dezmințită de Comisia Electorală Centrală, care spune că votarea decurge în regim normal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un comunicat emis de CEC se menționează că la secția de votare deschisă la Ambasada Republicii Moldova din Marea Britanie, cu sediul la Londra, în procesul electoral nu au fost înregistrate careva abateri.

„Nu au fost înregistrate probleme sau incidente, dovadă acestui fapt servește și numărul în creștere continuă a alegătorilor care participă la votare în cadrul acestei secții. Pentru a verifica suplimentar această informație, CEC a contactat MAEIE care, de asemenea, a infirmat știrea”,se arată în comunicat.

Totodată, se mai menționează că, pe parcursul zilei de astăzi, specialiștii CEC intervin prompt pentru a remedia orice situație de natură tehnică care ar putea afecta procesul votării.

Articole asemănătoare

Back to top button