fbpx

Ceban, indignat de caruselul erotic, reptila uriașă și… activitatea unor subalterni: Vă place cum arată?

Angajații de la Primărie, responsabili de Târgul de Crăciun, au fost din nou luați la rost de Ion Ceban din cauza noilor decorațiuni controversate. Primarul s-a arătat indignat de activitatea unor funcționari și le-a cerut să se implice cu mai multă seriozitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dumneavoastră vă place cum arată? Mie nu îmi place! Deja am devenit toți vestiți cu acest dragon, cu scândurile astea, haideți să avem o abordare mai frumoasă, estetică. Dragoni, scândurele – sunt alte locuri pentru asta. Vă rog să vă implicați și până pe 21 decembrie să arate așa cum ne dorim”, le-a cerut Ceban.

Discuția apare după ce – în weekend – a fost adusă o reptilă uriașă în centrul capitalei, decorațiune ce a stârnit nemulțumirea oamenilor. Ulterior, Ceban i-a cerut șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi, să își dea demisia. La ședința matinală de azi, angajatul și-a anunțat eliberarea din funcție.

„Domnule Zambițchi, știu că ați muncit, dar vă rog benevol să vă depuneți demisia. Este și un mesaj către ceilalți colegi, haideți să fim mai responsbili”, a punctat primarul.

Amintim că, ieri, șeful statului – Igor Dodon – a fost observat împreună cu familia în centrul capitalei, petrecând timp la decorațiunile de acolo. Azi, fiind întrebat la conferința de presă dacă a discutat cu Ceban despre reptila uriașă, președintele a răspuns: „nu este un subiect demn de abordat la nivel central”.

„Eu am fost chiar ieri cu copiii și mi se pare că este destul de frumos. Copiilor le place, a mai adăugat Dodon, referindu-se la celelalte instalații.

Vezi și: foto | Fetele goale de pe caruselul din PMAN au fost „îmbrăcate”. Ce soluție au găsit muncitorii pentru imaginile erotice?

Articole asemănătoare

Back to top button