fbpx

Caz tragic la Ocnița. Un angajat de la Calea Ferată a fost lovit de tren

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, angajat la Calea Ferată din Moldova (CFM), a fost lovit de tren. Cazul tragic a avut loc ieri, 9 mai, în jurul orei 11:35. În urma impactului violent, victima a suferit numeroase leziuni corporale. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ocnița, Svetlana Talpă, a declarat pentru ZUGO că apelul la 112 a fost efectuat la ora 11:43. Potrivit acesteia, mecanicul, deplasându-se cu locomotiva de manevră pe segmentul feroviar Naslavcea-Vălcineț, a tamponat o persoană necunoscută de gen masculin.

„La fața locului s-au deplasat angajații SP-2 Otaci și grupa operativă din cadrul IP Ocnița. S-a stabilit că persoana este un angajat al CFM, care efectua lucrări de cosire a ierbii de pe linia de cale ferată. Din cauza zgomotului produs de cositoarea de gazon, acesta nu ar fi auzit semnalul sonor al locomotivei”, ne-a spus ofițera.

Persoana traumată a fost preluată de către angajații serviciului 903 și transportat la spitalul din Ocnița. Medicii au stabilit că acesta a suferit o fractură închisă la genunchiul drept, cu luxație, traumatism cranio-cerebral închis, comoție cerebrală și plagă scalpantă a pielii capului.

Articole asemănătoare

Back to top button