fbpx

Caz teribil! Un copil de 2 ani s-a înecat într-o grădină inundată din Ungheni: Detalii

Ieri, 6 iulie, în Serviciul de Gardă al IP Ungheni a parvenit un apel telefonic precum că într-o localitate din raion a fost depistat un copil în vârstă de 2 ani fără semne de viață. Micuțul a decedat după ce s-a înecat în grădina din curtea casei în care locuia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului s-a deplasat grupul de urmărire penală, unde s-a stabilit că o femeie în vârstă de 30 de ani, aflându-se la domiciliu cu fiul său, în vârstă de 2 ani, se ocupa de treburile casnice în timp ce copilul se juca prin gospodărie.

Potrivit Poliției, micuțul a fost lăsat fără supraveghere pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Când a revenit, femeia nu a observat copilul în ogradă și a început să îl caute. Din cauza creșterii nivelul apei în râul Prut, grădina a fost inundată, iar corpul neînsuflețit al minorului a fost depistat în apele revărsate în gospodărie.

Contactată de ZUGO, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție local, Cristina Vicol, ne-a oferit mai multe detalii.

„Doamna își educa de una singură copilul minor. Tatăl locuiește în același sat, însă – din motiv că dânsul avea un comportament agresiv – cei doi soți nu locuiesc împreună. Familia se află la evidența asistentului social din comunitate, iar în vizorul IP Ungheni a fost doar tatăl minorului care s-a aflat la evidență ca agresor familial, deoarece aplica violența fizică asupra mamei și a soției sale”, ne-a relatat ofițera.

Corpul copilului a fost îndreptat la examinarea medico legală. Careva semne de moarte violentă nu au fost depistate. Menționăm că Poliția investighează toate circumstanțele.

Articole asemănătoare

Back to top button