fbpx

Candidat la șefia capitalei, Lilian Carp: „Oamenii vor un oraș care oferă condiții de a trăi bine, în siguranță și confort”

Lilian Carp s-a întâlnit cu angajații din diferite domenii pentru a afla ce își doresc aceștia să schimbe în Chișinău. Totodată, le-a vorbit despre prioritățile sale, iar în cadrul unui interviu, a menționat problemele cu care se confruntă oamenii și căile de soluționare ale acestora.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candidatul la funcția de primar general s-a întâlnit cu profesorii din Liceul Teoretic „Alexei Mateevici” și cu angajații Combinatului de Vinuri „Cricova” S.A, cu care a discutat despre necesitățile capitalei. Au fost abordate subiecte precum îmbunătățirea infrastructurii, mobilitatea urbană, optimizarea transportului public și asigurarea serviciilor publice de calitate. Toate persoanele implicate în conversație și-au exprimat dorința de a avea siguranță și confort: în transportul public, în curțile locuințelor și pe drumuri. De asemenea, oamenii își doresc să aibă în oraș condiții de viață mai bune, cu mai puține motive de incomoditate.

Foto: Lilian Carp

Lilian Carp s-a întâlnit și cu angajații din domeniul farmaceutic, dar și cu cei ai Aeroportului Internațional Chișinău. Aici, de asemenea a vorbit despre proiectele de modernizare a orașului și crearea mai multor facilități pentru oameni. A vorbit despre necesitatea unui proiect de construcție a nodului rutier pentru a reduce ambuteiajele din sectorul Ciocana, care va include reconstrucția străzii Industriale și a străzii Mesager, împreună cu extinderea bulevardului Mircea cel Bătrân.

„Oamenii vor siguranță și confort, atât în transportul public, cât și în suburbii, în curțile blocurilor, la locul de muncă și în drum spre casă. Oamenii vor un oraș care oferă condiții de a trăi bine, nu motive de incomoditate. Aceste lucruri sunt actuale și necesare fiecăruia, indiferent de domeniul în care activează”, a punctat candidatul pe pagina sa de Facebook.

Foto: Lilian Carp

Totodată, Lilian Carp a participat la emisiunea „UNInterviu Electoral”, la care a vorbit despre prioritățile sale pentru a schimba orașul spre bine. A menționat cea mai mare provocare cu care se confruntă chișinăuenii: curțile din preajma blocurilor de locuit, cu drumuri deteriorate și lipsa de parcări. La fel, a accentuat necesitatea de a dezvolta transportul public din capitală.

Puteți viziona interviul integral în videoul de mai jos:

Articole asemănătoare

Back to top button