fbpx

Când au discutat Sandu și Dodon ultima dată? Dezvăluirea președintei alese

Maia Sandu și Igor Dodon nu au discutat de un an. Dezvăluirea a fost făcută de președinta aleasă luni, în cadrul unei conferințe de presă de la Palatul Republicii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit liderei PAS, cei doi au vorbit ultima data în perioada (n. r. – noiembrie 2019) în care socialiștii și democrații au demis în Parlament Guvernul pe care l-a condus.

„Nu cred în intențiile pozitive ale lui Dodon”

„Nu am avut nicio discuție cu Igor Dodon nici după alegerile prezidențiale, nici până la alegeri”, a declarat Maia Sandu, menționând că nu crede în intențiile pozitive ale lui Dodon.

Anul trecut Guvernul a fost demis de majoritatea parlamentară din cauza reformelor in justiție pe care le-am promovat. A fost demis pentru că majorității parlamentare i-a fost frică de reformele pe care le-am început. Pornind de la reacția Parlamentului de anul trecut și de mandatul care mi-a fost dat, este clar că Parlamentul trebuie dizolvat și trebuie organizate alegeri parlamentare anticipate”, a spus lidera PAS.

Amintim că Maia Sandu și Igor Dodon au fost parteneri de coaliție în perioada iunie-noiembrie 2019, când PSRM și blocul ACUM au preluat guvernarea Republicii Moldova.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button