fbpx

„Campanie electorală cu mizerii și falsuri”. Reacția lui Pavel Filip privind plecarea celor patru primari

Pavel Filip, liderul Partidului Democrat din Republica Moldova (PDM), a venit pe pagina sa de Facebook cu un răspuns însoțit și de un videoclip în care vorbește despre comunicatul de presă făcut public în dimineața de 21 iunie, în care patru primari și un consilier din Rîșcani își anunță plecarea. Acesta susține că informația este falsă și explică cum s-a ajuns la situația cu pricina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„MINCIUNILE PSRM-NICHIFORCIUC NU MAI AU LIMITE! CAMPANIE ELECTORALĂ CU MIZERII ȘI FALSURI”, cu așa notă începe postarea liderului PDM.

Potrivit lui, două dintre semnături au fost falsificate. Este vorba despre semnăturile Antoninei Șarban, primar de Șurma și cea a lui Vitalie Țîței, primar de Pocimbăuți. Filip îi acuză pe Nichiforciuc și Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM).

„Antonina Șarban, primar de Șumna – NU A SEMNAT această declarație. Semnătura ei a fost falsificată de Nichiforciuc și PSRM, fapt pentru care dumneaei va merge în judecată. Vitalie Țîței, primar de Pocimbăuți – NU A SEMNAT declarația lui Nichiforciuc și rămâne în echipa PDM, va merge și dlui în instanță”, continuă Filip.

Semnătura unui alt primar ar fi fost obținută prin intermediul amenințărilor.

„Ion Vacariuc, primar de Aluniș – a semnat declarația, SUB AMENINȚAREA lui Nichiforciuc și a deputatului PSRM Mizdrenco, care i-au spus că dacă nu semnează, îi vor da afară feciorul care lucrează la Vamă”, mai scrie liderul PDM.

Alte două semnături ar aparține unor foști membri PDM.

„Primarul Victor Garbuz și consilierul Nicolae Romanciuc au fost dați afară din partid încă acum un an, când s-au dus cu socialiștii. Nu avem nevoie de profitori”, menționează Filip.

„Iată așa metode, stimați prieteni, în campanie electorală! Cât de mizerabil și disperat este acest Nichiforciuc: e atât de toxic încât nici măcar socialiștii nu l-au luat pe listă!”, conchide Pavel Filip.

Articole asemănătoare

Back to top button