fbpx

Căldură, sinceritate sau pasiune? Vezi ce spun ochii tăi despre tine în funcție de zodie

„Ochii sunt oglinda sufletului” – așa zice o bine-cunoscută zicală din străbuni. În funcție de zodie, ochii și privirea fiecăruia reflectă lucruri și emoții diferite. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec
Viață, căldură radiantă și putere – asta emit ochii unui nativ din zodia Berbecului. S-ar putea ca din acest motiv să fii ceva mai intimidat de acesta.

Taur
Taurul este o persoană care spune totul cu sinceritate. Asta vei vedea și în ochii acestuia – sinceritate. De fapt, uitându-te în ochii unui taur, vei începe imediat să ai încredere în el și te vei simți foarte relaxat în preajma lui.

Gemeni
Ochii nativului Gemeni indică faptul că acesta este un filosof. Dacă e să te uiți după ochii acestuia, întotdeauna vei descrie o persoană gânditoare, care are un milion de gânduri adunate.

Rac
Nativul din zodia Racului este mândrul posesor ar unor ochi extrem de expresivi. Vei putea vedea o sclipire întotdeauna în ei, fie că e din ură pentru sau din iubire pentru tine.

Leu
Ochii unui Leu sunt întotdeauna puternici și demni de admirat. Leul va știi întotdeauna să te privească direct în ochi ca să te anunțe că vor să fie în conducere.

Fecioară
Nu vei vedea niciodată stres sau grabă în ochii unei Fecioare. E ca și cum ar avea totul sub control tot timpul, chiar și atunci când nu e așa.

Balanță
Ochii unei Balanțe sunt întotdeauna plini de respect. Nu te va judeca indiferent de situația ta. Partea bună e că ochii unei Balanțe te asigură că secretele tale rămân secrete, dacă le împărtășești cu ea.

Scorpion
Scorpionului i se vede în ochi pasiunea și intensitatea cu care simte totul. S-ar putea să trebuiască să te uiți în altă parte de câteva ori, ca să nu fii complet absorbit în ochii lui.

Săgetător
Câteodată poate fi greu să menții contactul vizual cu un Săgetător. Asta pentru că ei sunt întotdeauna sunt curioși să vadă ce se întâmplă în jurul lor, așa că ochii lor vor fi mereu în mișcare.

Capricorn
Uitându-te în ochii unui Capricorn vei vedea că acesta este întotdeauna plin de determinare. Ce trebuie să știi e că atunci când un Capricorn preia controlul, problema e rezolvată.

Vărsător
Vărsătorul este pentru totdeauna o ființă misterioasă. Uitându-te în ochii acestuia vei vedea întreg universul. Pe scurt, vei vedea lucruri mari, pe care nu le poți înțelege sau vedea în întregime.

Pești
Ochii Peștilor sunt visători. Dacă te uiți adânc în ochii unui nativ din zodia Pești vei vedea cum vei vrea să îți verși sufletul în fața lui și să îi spui totul.

Articole asemănătoare

Back to top button