fbpx

Calcă pe urmele soției? „Prințul Harry e hotărât să înceapă o carieră la Hollywood”

„Prințul Harry e hotărât să înceapă o carieră la Hollywood” – afirmă surse apropiate lui. Acesta ar fi avut mereu înclinații artistice, iar acum ar călca pe urmele lui Meghan Markle.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce Meghan a anunțat că vocea sa revine pe micile ecrane într-un documentar Disney+, soțul ei a apărut în trailer-ul unui documentar Netflix despre Jocurile Paralimpice, relatează elle.ro cu referire la US Weekly. Surse apropiate familiei lor, însă declară că acesta e doar începutul, iar prințul Harry ar vrea să își construiască o carieră la Hollywood și se concentrează pe realizarea documentarilor care au legătură cu anumite cauze nobile

„Harry a avut dintotdeauna înclinații artistice, iar Meghan l-a inspirat să treacă la următorul nivel. Munca în industria divertismentului nu e neapărat ceva la care să se fi gândit ca membru al familiei regale, dar de când a renunțat la titlu și îndatoriri, a avut libertatea de a explora noi oportunități și abia așteaptă să înceapă viitoarele proiecte”, spun apropiații.

Precizăm că, în acest an, foștii duci de Sussex au renunțat la îndatorările regale și s-au mutat în America, pentru a-și construi viața pe cont propriu.

Articole asemănătoare

Back to top button