fbpx

Bilanțul deceselor a ajuns la 510. Încă opt bolnavi au fost răpuși de coronavirus

Ministerul Sănătății informează despre încă opt decese provocate de coronavirus. Tragicul bilanț a ajuns la 510 persoane răpuse de boală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În primul caz este vorba despre un bărbat de 67 de ani, din raionul Ceadîr-Lunga. Acesta a fost internat la spitalul din regiune pe 7 iunie. Pacientul suferea de hipertensiune arterială de gradul III, bronșită cronică și boală cardiovasculară.

Al doilea caz se referă la o femeie de 84 de ani, din mun. Chișinău. Aceasta a fost internată la IMSP Spitalul de Stat, pe 12 iunie. Pacienta suferea de hipertensiune arterială de gradul II, cardiopatie hipertensivă și obezitate de gradul II.

A decedat și un bărbat de 78 de ani, din raionul Fălești. Acesta a fost internat la Spitalul Clinic Bălți, pe 13 iunie. Pacientul suferea de hipertensiune arterială de gradul III.

Următorul caz se referă la un bărbat de 90 de ani, din mun. Chișinău. Acesta a fost transferat de la Centrul COVID-19, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 3 iunie. Pacientul suferea de boală cardiovasculară și boală renală cronică.

A pierdut lupta cu boala și un bărbat de 70 de ani, din raionul Ceadîr-Lunga, internat la spitalul din regiune pe 18 iunie. Pacientul suferea de diabet zaharat de tip doi, hipertensiune arterială de gradul III și boală cardiovasculară.

A trecut în neființă și un bărbat de 62 de ani, din mun. Comrat. Acesta a fost internat la spitalul din regiune pe 17 iunie. Pacientul suferea de boală cardiovasculară și hipertensiune arterială de gradul III.

Următorul caz se referă la un bărbat de 67 de ani, din mun. Comrat, internat pe 18 iunie. Acesta suferea de boală cardiovasculară, diabet zaharat de tip doi și hipertensiune arterială de gradul III.

Ultimul caz se referă la o femeie de 62 de ani, din mun. Comrat, transferată de la spitalul din regiune, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 19 iunie. Aceasta suferea de hipertensiune arterială de gradul III, obezitate de gradul III și diabet zaharat de tip doi.

Articole asemănătoare

Back to top button