fbpx

BAC 2019: Elevii alolingvi susțin astăzi examenul la Limba și literatura română

Mii de elevi din țară se confruntă în aceste zile cu emoții care le furnică inimile, dar și mințile. Neliniștea este și mai mare astăzi pentru absolvenții alolingvi, care susțin examenul la Limba și literatura română.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proba va începe la ora 09:00 în toate cele 92 Centre BAC din țară. De menționat că următorul examen va avea loc pe 7 iunie, atunci când absolvenții de licee vor susține testul la Limba de instruire, iar pe 11 iunie aceștia vor scrie proba la Limba străină.

Pentru cei de la profilul real, va fi organizat examenul obligatoriu la Matematică, iar pentru liceenii de la uman, se va desfășura examenul obligatoriu la Istoria românilor și universală – ambele pe 14 iunie. Proba de profil va fi susținută în aceeași zi și de cei de la pofilele de arte și sport.

Proba la solicitare va fi susținută pe 18 iunie, la disciplinele alese: Geografia, Fizica, Chimia, Biologia, Matematica, Istoria românilor și universală și Informatica.

Totodată, liceenii profilului umanist vor susține pe 21 iunie examenul obligatoriu la Limba și literatura ucraineană, bulgară sau găgăuză. În aceeași zi, absolvenții de la profil real vor susține proba la solicitare la aceeași disciplină.

Menționăm că rezultatele examenului de Bacalaureat vor fi afișate pe 26 iunie 2019.

Articole asemănătoare

Back to top button