fbpx

Au așteptat să-și vadă micuțul, dar au aflat că s-a născut mort. O familie din Anenii Noi acuză medicii Spitalului Raional de malpraxis

Deși nimic nu prevestea o asemenea tragedie, doi soți din localitatea Șerpeni, raionul Anenii Noi, dar și rudele acestora, sunt sfâșiați de durere după ce au aflat că micuțul lor s-a născut mort. De vină, spun ei, ar fi medicii care au asistat nașterea și care nu i-ar fi acordat asistența necesară femeii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Antonina Lazăr susţine că a fost lăsată singură toată noaptea şi s-a chinuit ore în șir, pentru ca într-un final să i se spună că bebeluşul ei este mort. Mai mult decât atât, aceasta a declarat, pentru jurnal.md, că în timpul celor nouă luni de sarcină nu au existat careva probleme și mereu i se spunea că bebelușul este sănătos.

Pe de altă parte, doctoriţa din Anenii Noi, care a primit nașterea, a menționat că femeia a fost dusă în sala de operaţii îndată ce s-a constatat că există probleme. Tânăra, însă, consideră că nu i s-a acordat asistenţa medicală necesară la timpul cuvenit. Şeful Spitalului Raional Anenii Noi, Nicolae Usatâi, nu a o reacţie în acest caz.

Soţii Lazăr au spus că aşteaptă rezultatele expertizei medico-legale, pentru a vedea de ce s-a stins din viaţă bebeluşul lor. Între timp, ei afirmă că au depus plângeri la Inspectoratul de Poliţie Anenii Noi şi la Procuratura din localitate.

Articole asemănătoare

Back to top button