fbpx

Atenție, astăzi este ultima zi pentru înregistrarea candidaților la alegerile din Hâncești. Mâine se dă startul campaniei electorale

Astăzi, 13 februarie, este ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare noi din circumscripția electoral uninominală nr. 38, Hâncești. Mâine, 14 februarie, va începe campania electorală. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, până la ora 17:00, organele electorale, CEC și consiliile electorale al circumscripție electoral uninominale (CECEU), vor recepționa documentele pentru înregistrarea pretendenților la funcția de deputat în circumscripția respectivă.

În cazul în care doi sau mai mulţi pretendenți vor depune actele spre înregistrare în această zi, la ora 18:00, organul electoral se va convoca pentru a organiza tragerea la sorţi și stabilirea ordinii prealabile de înscriere a potențialilor candidați în buletinul de vot.

Până astăzi, au fost înregistrați șapte concurenți electorali. Este vorba de Ion Mereuță (PDM), Ștefan Gațcan (PSRM), Olesea Stamate (PAS), Vitalie Balinschi (Partidul „ȘOR”), Dorin Chirtoacă (Blocul Electoral UNIREA), Grigore Cobzac (candidat independent, susținut de PUN și PPDA) și Anatolie Postolachi (PLDM).

Citiți și: Pentru alegerile din Hâncești vor fi deschise 44 de secții de votare. În câte zile începe campania electorală?

Articole asemănătoare

Back to top button