fbpx

Atacatorul de la aeroport se află în stare gravă la spital. Este investigată inclusiv versiunea unui atac terorist

Bărbatul din Tadjikistan, care a deschis focul în incinta Aeroportului Internațional Chișinău, omorând două persoane, se află în stare gravă la spital – a anunțat procurorul general interimar, Ion Munteanu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vezi și: video | Primele înregistrări video cu schimburile de foc de la aeroportul din Chișinău

Oficialul a menționat că atacatorul este reținut pentru atacul soldat cu două decese și o persoană rănită, iar autoritățile investighează inclusiv versiunea unui atac terorist.

„Agresorul este internat spital, în stare gravă, sub pază, fiind reținut conform articolului 166 din Codul de procedură penală. Se investighează și versiunea de comitere a unui atac terorist”, a declarat Ion Munteanu.

Vezi și: Sandu, după atacul de la Aeroport: Transmitem sincere condoleanțe. Instituțiile statului sunt în alertă sporită

Amintim că două persoane și-au pierdut viața și o altă persoană a fost rănită după ce un cetățean al Tadjikistanului, în vârstă de 43 de ani, a deschis focul după ce nu a fost lăsat să intre pe teritoriul Republicii Moldova. Persoanele decedate sunt un polițist de frontieră și un angajat al securității aeroportuare, iar persoana rănită este un pasager – potrivit premierului Dorin Recean.

Află AICI toate detaliile despre atacul armat de la Aeroportul Internațional Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button