fbpx

Cine este atacatorul de la aeroport și cum a reușit să împuște mortal un polițist și un agent de pază

Bărbatul care a împușcat mortal vineri, la Aeroportul Internațional Chișinău, un polițist de frontieră și un angajat din securitatea aeroportuară, este un cetățean din Tadjikistan în vârstă de 43 de ani anunță premierul Dorin Recean.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit șefului Guvernului, individului i-a fost interzisă intrarea în Republica Moldova din considerente de securitate.

„În timpul însoțirii sale către zona sterilă pentru a fi returnat, acesta a împușcat mortal un polițist de frontieră și un angajat din securitatea aeroportuară, cu arma sustrasă de la un angajat al poliției de frontieră.

O altă persoană – pasager – a fost rănită și se află în îngrijirea medicilor”, se mai arată în mesajul premierului, care a transmis condoleanțe familiilor victimelor.

Vezi și: Sandu, după atacul de la Aeroport: Transmitem sincere condoleanțe. Instituțiile statului sunt în alertă sporită

„Guvernul va interveni cu ajutorul necesar”, a mai adăugat Recean, menționând că instituțiile statului au crescut nivelul de mobilizare pentru asigurarea securității și ordinii publice.

Află AICI toate detaliile despre atacul armat de la Aeroportul Internațional Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button