fbpx

Ar fi omorât un bărbat, iar, ulterior, și-au făcut selfie cu cadavrul. Patru tineri, dintre care trei minori, condamnați

Patru indivizi, dintre care trei minori, au fost recunoscuţi vinovaţi de omorul intenţionat, săvârşit cu o deosebită cruzime, a unui bărbat de 38 de ani. Inculpaţii au filmat cu telefoanele momentul când snopeau în bătaie bărbatul, iar, după săvârșirea crimei, și-au făcut selfie cu cadavrul victimei. 

Procuratura le-a demonstrat vina, unul dintre inculpaţi fiind condamnat la 17 ani închisoare, iar cei trei minori – la câte 10 ani de detenţie.

Tragedia a avut loc în noaptea spre 7 noiembrie a anului trecut, în satul Oneşti, raionul Hînceşti, la domiciliul victimei, care de mai mulţi ani trăia în concubinaj cu mama unuia dintre minori.

După ce au consumat împreună alcool, între victimă şi inculpaţi s-a iscat o ceartă, bărbatul fiind bătut de toţi patru până la moarte, chiar în prezenţa mamei.

Potrivit probelor, motivul conflictului a fost faptul că defunctul ar fi insultat femeia, iar aceştia s-ar fi răzbunat în acest mod.

Imediat după crimă, inculpatul de 45 de ani și cei trei minori, cu vârstele cuprinse între 15 și 17 ani, au fost reţinuţi şi până la sentinţă au fost cercetaţi în stare de arest.

Sentinţele sunt cu drept de atac în condiţiile legii.

Articole asemănătoare

Back to top button