fbpx

Apple a lansat cea mai rapidă tabletă din lume: „Merge” ca un laptop

Apple a dezvăluit cel mai recent iPad Pro, care este alimentat de chipsetul M2 al companiei. Tableta va oferi conectivitate mai rapidă datorită suportului WiFi 6E și oferă o nouă experiență de „hover” pentru Apple Pencil.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

M2 oferă performanțe cu până la 15% mai rapide decât M1, potrivit Apple, datorită celor opt nuclee ale noului chipset, ceea ce va face tableta să funcționeze ca un laptop, scrie Playtech.

De asemenea, compania susține că GPU-ul cu 10 nuclee va oferi și performanță grafică cu până la 35% mai rapidă. M2 poate efectua cu 40% mai multe operațiuni pe secundă decât M1 și are cu 50% mai multă lățime de bandă.

După cum s-a zvonit și adeverit, noul iPad Pro vine în versiuni de 11 inchi și 12,9 inchi. Ecranul modelului mai mare are 1.000 de nit de luminozitate pe toată suprafața, precum și un raport de contrast de 1.000.000:1.

La fel ca iPad Pro 2021, acest model are o cameră frontală ultra-wide de 12 megapixeli cu suport Center Stage. Din păcate, Apple a păstrat senzorul pe partea mai scurtă în loc să-l mute pe partea mai lungă, cum se bănuia.

Camerele din spate nu par să se fi schimbat; există un senzor lat de 12 MP și o cameră ultra-wide de 10 MP. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, Apple susține că vei beneficia de până la 10 ore de navigare pe web și utilizare video prin WiFi, iar asta pe ambele variante ale tabletei.

Noul iPad Pro este disponibil în varianta argintiu și gri spațial cu 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB sau 2 TB de stocare.

Prețul iPad Pro de 11 inchi începe de la 799 de dolari și 999 de dolari pentru Wi-Fi și cellular. Modelele de 12,9 inchi încep de la 1.099 dolari pentru varianta WiFi și 1.299 de dolari pentru varianta cellular. Partea bună este că poți face comandă încă de acum, iar noul iPad Pro va fi disponibil în magazine începând cu data de 26 octombrie.

Articole asemănătoare

Back to top button