fbpx

Aplicații care dăunează bateriei smartphone-ului tău: De ce să le elimini

Bateria este singurul aspect al smartphone-urilor de care utilizatorii tind să se îngrijoreze cel mai mult. Deși acest lucru este foarte dificil, având în vedere că aceste aplicații consumă bateria, începem să ne gândim la diferite moduri de a reduce consumul de energie și de a crește durata de viață a bateriei de îndată ce dispozitivul este pornit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși nu au întotdeauna succes, suntem obișnuiți să luăm o varietate de pași pentru a extinde cât mai mult bateria smartphone-ului. În primul rând pentru că acum știm care aplicații sunt cele mai periculoase în acest sens. Ele epuizează complet energia doar folosindu-le.

Aplicațiile care consumă baterie multă

Există nenumărate aplicații pentru dispozitivul tău Android în Magazinul Google Play. Există servicii pentru orice, dar, în general, utilizatorii tind să descarce aceleași aplicații populare. Cu toate acestea, pentru a avea grijă cât mai bine de bateria smartphone-ului tău, pe unele dintre ele ar trebui să eviți să le descarci sau să le folosești mai rar, scrie Playtech.

În timp ce unele dintre aceste aplicații sunt destul de utile și ar trebui instalate pe smartphone-urile noastre, altele pot fi dezastruoase pentru cei care se confruntă deja cu probleme cu bateria. Deci, examinează dacă ai nevoie cu adevărat de ele. Lista aplicațiilor cu cel mai mare consum de energie este următoarea:

Organizația care a compilat aceste date este pCloud, o firmă de cercetare. Pentru a realiza acest lucru, au creat o listă de aplicații care folosesc cel mai mult bateria dispozitivului. Și rezultatul final este acesta. Indiferent cât de grozave sunt aceste platforme, ele afectează foarte mult durata de viață a bateriei.

De fapt, sunt aplicații foarte populare și este posibil să ai mai multe dintre ele pe telefon. Deoarece încă pot folosi o parte din baterie în fundal, ar putea fi mai convenabil pentru tine să scapi de unele, dacă nu le folosești frecvent, mai ales dacă ai avut probleme cu bateria în trecut.

Articole asemănătoare

Back to top button