fbpx

Apel de urgență la Aeroportul din Chișinău! Un avion cu 173 de pasageri a făcut cale întoarsă: Explicația reprezentanților

Piloții unui avion au fost nevoiți ieri să se întoarcă pe pista Aeroportului Internațional Chișinău, după ce au primit un semnal de alarmă la doar câteva minute după decolare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La bordul aeronavei se aflau 173 de pasageri, care urmau să ajungă în orașul Sharm el-Sheikh, din Egipt. Informația a fost comunicată de către PR managera companiei, Valeria Dumitriu.

„Aeronava de la zborul charter 5325 spre Sharm El Sheikh, operat de compania aeriană FLYONE a decolat inițial conform orarului, la ora 09:00. La aproximativ 500 de metri altitudine, când se declanșează sistemul de presurizare al aeronavei, piloții au primit o avertizare de la sol precum că ar exista o defecțiune a sistemului respectiv.

Conform protocoalelor, piloții au fost nevoiți să revină pe pista Aeroportului Internațional Chișinău. Aceștia au mai zburat pe teritoriul RM circa o oră pentru a arde o parte din combustibil și a ajunge astfel la masa admisibilă pentru aterizare. În jurul orei 12:00 pasagerii au fost serviți cu apă, iar la ora 14:00 au decolat spre Sharm El Shekh cu o altă aeronavă”, a relatat reprezentanta pentru ZUGO.

Menționăm că, potrivit companiei, manevra de aterizare a decurs fără incidente, iar toți cei 173 de pasageri care se aflau la bord au ajuns cu bine la sol.

Articole asemănătoare

Back to top button