fbpx

Antreprenorii vor plăti mai puţin pentru expedierea coletelor în România: Prețul se micşorează cu aproximativ 50%

Antreprenorii vor beneficia de joi, 9 martie, de tarife mai mici la serviciul de Curier Rapid Internațional (EMS) spre România. Astfel, aceştia vor achita cu 50 de procente mai puţin. De asemenea, agenții economici care vor efectua peste 50 de trimiteri pe lună, vor beneficia și de 50% reducere pentru taxele aplicate procedurilor vamale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prețul pentru expedierea unui colet de până la 2 kg cu destinația România a fost diminuat cu aproape 50 %. Dacă până acum prețul pentru expedieri prin Curierat EMS era de aproximativ 600 de lei, acum costul pornește de la 300 de lei.

În susținerea producătorilor autohtoni și a ÎMM-urilor, Poșta Moldovei vine cu oferte speciale. La expedierea a peste 50 colete/lună tariful de expediere poate ajunge la doar 180 de lei per trimitere.

Serviciul Curier Rapid Internațional (EMS) presupune preluarea comenzii nemijlocit de la producere sau depozit și livrarea acesteia direct la adresa destinatarului în doar 3-4 zile lucrătoare. Înregistrarea comenzilor și perfectarea declarațiilor vamale de export pot fi realizate în regim online prin utilizarea cabinetului personal.

Pentru a beneficia de această facilitate este necesară încheierea unui contract între C.N. Poșta Română și agentul economic din Republica Moldova privind plata formalităților vamale și a drepturilor de import.

Articole asemănătoare

Back to top button