fbpx

Anișoara Loghin, luată peste picior pe Facebook. Chirtoacă îi ia apărarea: „Este și rămâne a fi o persoană extraordinară”

Anișoara Loghin a fost luată peste picior de administratorii unei pagini de Facebook care au scris că aceasta „a strâns o sumă bunișoară la nunta cu Chirtoacă, i-a plăcut și mai încearcă o dată”. Așadar, fostul său soț și ex-primarul capitalei i-a luat apărarea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dorin Chirtoacă a scris pe pagina sa de Facebook că „Anișoara este și rămâne o persoană extraordinară”. El i-a îndemnat pe cei care stau în spatele paginii să șteargă postarea și să adreseze scuze.

„Chiar dacă suntem persoane publice, ceea duce la o mai mare intruziune în viața privată, oricum aceasta ar trebui sa aibă loc până la limita bunului simț. Or, insinuarea precum ca ea ar fi o materialistă care visează la „bani de la nunta” este o fabulație și o nesimțire. Cu totul alte lucruri sunt sau pot fi la mijloc.

Ștergeți, vă rog, aceasta postare, cereți-vă scuze de la Anișoara și nu mai faceți asemenea lucruri în raport cu nimeni, nici măcar ca luare peste picior. Noi nu ducem lipsă de mizerii, inclusiv la nivelul celor care ne conduc. Mai trist este, însă, că în jurul lor sunt diferite latrine care le cântă în strună”, și-a încheiat mesajul ex-edilul.

Amintim că, pe 25 august, fotbalistul Radu Gînsari a anunțat că s-a logodit cu jurnalista. Sportivul a publicat pe pagina sa o imagine cu mâna sa și a Anișoarei Loghin, menționând că jurnalista a spus „Da!” și arătând inelul de pe degetul ei.

Anterior, Anișoara Loghin a fost căsătorită cu fostul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă, după ce a fost cerută de soție chiar pe scena din PMAN. Căsnicia lor, însă, a durat mai puțin de un an.


Articole asemănătoare

Back to top button