fbpx

Angajat doar pentru câteva ore. Valeriu Codreanu, numit ieri șef-adjunct interimar la Poliția de Frontieră, a demisionat

O nouă demisie se înregistrează în instituțiile de stat. Valeriu Codreanu, ieri învestit în funcția de șef-adjunct interimar al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, a demisionat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un anunț în acest sens a fost făcut în cadrul unui comunicat de pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne.

„Ministerul dorește să aducă la cunoștință eliberarea din structurile MAI a șefului adjunct al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Valeriu Codreanu, ca urmare a unei evaluări interne complexe. Decizia în cauză reafirmă consecvența ministrului Andrei Năstase de a readuce MAI în albia normalității instituționale, în spiritul valorilor europene”, se explică în comunicat.

Menționăm că, pentru deschide.md, secretarul de stat al MAI, Dorin Purice, a confirmat acest anunț, menționând că Valeriu Codreanu a depus singur cererea de demisie, din cauza informației apărute în spațiul public, prin care se spune că el ar fi fost implicat în scheme de contrabandă pe când era șef al Direcției Regionale Nord a PF.

Articole asemănătoare

Back to top button