fbpx

Andrei Spînu, în vizorul CNA pe subiectul conturile bancare din străinătate. Reacția oficialului

Fostul ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a ajuns în vizorul Centrului Național Anticorupție (CNA). Motivul fiind pretinse conturi bancare deținute în străinătate. Purtătoarea de cuvânt al CNA, Angela Starinschi a menţionat că pentru verificarea informațiilor menționate, CNA a interpelat Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor care, la rândul său urmează să ofere un răspuns la demersul CNA. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe Facebook, Spînu susţine că în spate ar sta hoţii în cârdășie cu instituţiile de drept şi care continuă să-l atace public.

„Prieteni, fugarii și hoții din țară, în cârdășie cu organele de drept ale țării continuă să mă atace public. Repet, o fac în cârdășie cu organele de drept. Pentru mine e clar de ce o fac. Încă din primele zile de guvernare (din vara 2021) am vorbit că persoanele care au lucrat împreună cu regimul plahotniuc nu trebuie să participe la reformarea justiției, sau la orice alt tip de reformă în țara asta. Am făcut-o și public, dar am făcut-o în mod special în echipa de guvernare”, se arată în postare.

Spînu mai afirmă că din 2021, exponenții fugarilor din instituțiile publice l-ar fi șantajat.

„Oamenii care l-au slujit pe plahotniuc la Procuratura Anticorupție, la CNA, la Procuratura Generală, la SIS, oameni care au participat la expulzarea profesorilor turci din țara noastră, oameni care în cariera lor au lucrat doar pe dosare politice trebuiau scoși din funcții din primele zile de guvernare. Sper ca acest lucru să se întâmple de acum în colo. Așa nu se mai poate”, mai menționează Spînu.

Articole asemănătoare

Back to top button