fbpx

Andrei Spînu, după anunțul primarului referitor la deconectarea energiei electrice la Apă-Canal: „Îți recomand să te uiți în oglindă și vei vedea vinovatul”

„Primarul municipiului Chișinău, Ivan Ceban, în loc să rezolve problema de la Apă Canal a decis să facă isterică și să șantajeze locuitorii capitalei”. Este declarația lui Andrei Spînu, Viceprim-ministrul R. Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Primarul nu are soluții, e incompetent și a adus compania Apa Canal la faliment,” a scris Spînu pe canalul său de telegram.

Spînu a venit și cu un îndemn către Ceban, în contextul problemei create în cadrul Întreprinderii Municipale Apă-Canal.

„Ivan, în loc să arăți cu degetul îți recomand să te uiți în oglindă și vei vedea vinovatul de situația dezastruoasă de la Apă Canal,” a conchis Viceprim-ministrul.

Amintim că primarul capitalei Ion Ceban a lansat în dimineața de 2 februarie, un apel către locuitorii capitalei și i-a îndemnat să facă rezerve de apă. Potrivit edilului, Apă-Canal ar fi deconectată de către Premier Energy de la energia electrică pe parcursul zilei de 2 februarie.

În același timp, compania Premier Energy a anunțat că a notificat furnizorul de apă despre faptul că se vede nevoită să recurgă pe 2 februarie, 2023, la dreptul său legal de a deconecta instalațiile de utilizare a energiei electrice, pentru a nu admite creșterea în continuare a datoriei. Potrivit companiei, ar fi vorba doar despre blocul administrativ al Apă-Canal Chișinău, nefiind afectat în niciun mod procesul tehnologic de funcționare a sistemelor de apeduct, canalizare și furnizare a agentului termic.

Articole asemănătoare

Back to top button