fbpx

Ceban: „În aceste momente Apă-Canal este deconectată de la energia electrică”

În aceste momente Apă-Canal este deconectată de către Premier Energy de la energia electrică. Anunțul a fost făcut de Primarul Capitalei, Ion Ceban.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Vreau să mă adresez tuturor care locuiesc în municipiul Chișinău. Îmi pare foarte rău să vă aduc la cunoștință că anume în acest moment Apă-Canal este deconectată de la energie electrică. Am înțeles că au primit în această dimineață comanda de la Natalia Gavrilița și Andrei Spînu personal Premier Energy de a deconecta Apă-Canal. Asta înseamnă că în 6-7 ore sistemul de aprovizionare cu apă va avea de suferit enorm. Noi am avut discuții ieri seara și o să avem astăzi discuții pe parcursul zilei ca să căutăm soluții. Fac apel către toți chișinăuenii acum să facă rezerve de apă pentru că în 6 ore cel mult pot să existe probleme semnificative. Faceți vă rog frumos rezerve de apă”, a declarat Ceban.

Primarul capitalei Ion Ceban a lansat un apel către locuitorii capitalei și i-a îndemnat să facă rezerve de apă. Potrivit edilului, apa de la robinete va fi disponibilă încă 6-7 ore, până când sistemul de aprovizionare va avea de suferit.

Articole asemănătoare

Back to top button