fbpx

Andrei Năstase, către Eduard Harunjen: Vremea când cetățenii tremurau în fața unor oameni ca dumneavoastră a apus

Vicepremierul Andrei Năstase i se adresează din nou procurorului general, Eduard Harunjen. În mesajul pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, cu ocazia demisiei din funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, acesta spune că există încă niște oameni care nu au înțeles că vremea când Republica Moldova devenise un fel de Coreea de Nord a Europei a apus. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Fac încă o dată un apel la domnul – dacă îi pot spune așa – Eduard Harunjen, să nu mai stea în calea aflării adevărului despre fărădelegile pe care el și stăpânii lui care au dat bir cu fugiții le-au comis, în disprețul legii și al drepturilor omului. Domnule Harunjen, vremea când cetățenii tremurau în fața unor oameni ca dvs. a apus! Vremea când intrați cu bocancii sau cu aparatură de interceptare în viețile oamenilor s-a terminat!

Noi, spre deosebire de reprezentanții regimului oligarchic, am promis că vom fi modele de respectare a Constituției și a legilor. Noi nu ne agațăm de funcții!”, a precizat Năstase.

Amintim că, potrivit lui Igor Dodon, deputații se vor întruni mâine în ședință pentru a iniția procedura de demisie a procurorului general. De menționat că Eduard Harunjen a fost internat ieri la Spitalul Cancelariei de Stat, în secția cardiologie, cu urgență hipertensivă, starea sa fiind acum stabilă.

Articole asemănătoare

Back to top button