fbpx

Anatol Șalaru se retrage din politică: „Vreau să lupt eficient cu propaganda rusă”

Anatol Șalaru a anunțat astăzi, 18 aprilie, că se retrage din politică și renunță la funcția de președinte interimar al Partidului Unității Naționale (PUN) pentru a „lupta eficient împotriva propagandei ruse”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anatol Șalaru intenționează să se concentreze „pe susținerea cauzei Ucrainei, combaterea diversiunilor ruse și informarea oamenilor despre pericolul reprezentat de Putin”. Aceasta a fost anunțată printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Anatol Șalaru afirmă că Federația Rusă s-a construit pe minciună și dorește să se dedice total acestei activități pentru a combate influența rusă în Moldova și în Uniunea Europeană.

„Vreau să mă concentrez și în perioada următoare pe aceste lucruri, am decis să părăsesc viața politică. Le mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat și le sunt în continuare aproape cu sufletul. Plec din viața politică acum, pentru că vreau să lupt eficient cu propaganda rusă, vreau să împărtășesc din cunoașterea mea dobândită în timp.”, a scris pe pagina sa de Facebook politicianul.

Noul președinte al PUN a fost numită Ana Guțu.

Articole asemănătoare

Back to top button