fbpx

„Am rămas cu corpul plin de semne”. Momente de coșmar pentru Olga Manciu, după ce un individ ar fi încercat să o violeze

Olga Manciu a trecut prin momente groaznice, după ce un individ ar fi încercat să o violeze chiar în fața casei sale. Într-un story pe Instragram, bloggerița a făcut public cazul și a precizat că s-a adresat la Poliție ca să investigheze acest caz. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Ieri mi s-a întâmplat ceea, ce cred că nu o să uit niciodată. La ora 10 dimineața, fix în fața casei, am fost atacată de un individ care m-a agresat fizic și a încercat să mă violeze. Prin urmare am rămas cu psihicul scuturat, corpul plin de semne și o unghie ruptă definitiv”, a dezvăluit Olga Manciu.

Foto: captură/Instagram

Aceasta spune că a rămas cu „psihicul scuturat” și s-a adresat la spital pentru îngrijiri medicale după ce a rămas fără o unghie la deget. Manciu a anunțat Poliția despre cele întâmplate, iar făptașul este căutat de oamenii legii.

„Evident că am chemat poliția, cazul este în lucru, iar băietanul acela este căutat. Bine că avem camere de luat vederi și respectiv avem mai multe dovezi. La capitolul cum mă simt eu, vă pot spune cu certitudine că sunt fără puteri, astăzi mi s-a blocat spatele ceea ce m-a făcut să vin la spital, plus mi-e frică de degetul fără unghie fiindcă e rană deschisă și să nu fac vreo infecție în sânge! Moral nu îmi e ușor, fiindcă tot îmi apare imaginea în fața ochilor, dar încerc să fiu pozitivă și îi mulțumesc Universului că tipul nu avea vreun cuțit în mână.

Foto: captură/Instagram

Articole asemănătoare

Back to top button