fbpx

Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan care au părăsit PSRM își lansează un nou partid

Deputaţii Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan, care au părăsit recent că părăsesc Partidul Socialiștilor (PSRM) au declarat că vor lansa un partid de stânga. Cei doi deputați au invitat doritorii să se alăture partidului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Acum noi avem o idee de a crea o nouă formațiune politică, care va uni forțele de opoziție, împotriva autorităților. Este un partid de stânga. Invităm să se alăture toți cei care nu sunt de acord cu situația din țară”, a comunicat Lozovan.

„Avem sarcina de a aduna oameni care sunt gata să lucreze împotriva PAS, care este cel mai mare pericol pentru țara noastră, și să ne reprezinte principiile”, a comunicat Nesterovschi. „Noi trebuie să luptăm alături de oameni”, a adăugat Nesterovschi.

Alexandr Nesterovschi a anunțat recent că părăsește Partidul Socialiștilor. Acesta a precizat că va rămâne deputat independent. Totodată, Nesterovschi a declarat că se alătură „Mișcării pentru popor” pentru a obliga Guvernul să achite facturile la energia electrică, încălzire și gaze pentru lunile de iarnă tuturor cetățenilor.

Ulterior, deputata Irina Lozovan și-a anunțat ieșirea din fracțiunea Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și plecarea din PSRM. Ea a precizat că va rămâne deputat independent, dar se va alătura „Mișcării pentru Popor”.

La şedinţa din data de 30 martie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a cerut celor doi deputați să-și depună mandatele şi a solictat deputaţilor să semeneze pentru a interzice prin lege traseismul politic.

Articole asemănătoare

Back to top button