fbpx

Ala Nemerenco, ministra Sănătății din Guvernul Sandu: „Rămâneți acasă și să nu lăsați politica în medicină”

Ala Nemerenco, ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din Guvernul Sandu își îndeamnă colegii din domeniu să fie calmi și să nu se implice în proteste. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nemerenco susține că nici o forță nu îi poate deposeda pe oameni să aibă demnitate. Aceasta spune că se bazează pe înțelepciunea medicilor din țară.

„Demnitatea este cel mai de preț sentiment care ne înalță și ne face oameni. Nicio forță nu ne poate deposeda de demnitate. Vin cu apelul să rămâneți calmi, să nu vă implicați în proteste, să rămâneți acasă și să nu lăsați politicul în medicină.

În sistemul de sănătate există mii și mii de probleme care trebuie urgent soluționate, până nu ne-au plecat toți medicii și asistenții din țară – salarii, condiții de muncă. Noi nu putem rămâne cramponați în sisteme feudale care decid prezentul nostru și viitorul copiilor noștri. Noi avem a munci pentru a ajunge Europa și a ne trăi viața calitativ. 

Contez mult pe înțelepciunea Dumneavoastră în aceste zile de grea cumpănă pentru Moldova și promit să depun toate competențele și străduința pentru a vă face mândri de profesia pe care am îmbrățișat-o”, a scris Ala Nemerenco într-o postare pe Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button