fbpx

Ajutorul anunțat de Primăria Chișinău pentru tânăra rămasă fără picioare pe viaduct

Marcela Paladi, tânăra rămasă fără picioare, după accidentul de pe viaduct va primi 250 mii lei de la Primărie. Anunțul a fost de edilul capitalei, Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„A fost luată decizia ca 250 mii de lei să fie alocați din fondul de rezervă al Primăriei municipiului Chișinău pentru Marcela Paladi, tânăra care a avut de suferit în urma accidentului de pe viaduct, a menționat Ceban.

De asemenea, primarul capitalei a anunțat că va fi donat un pat multifuncțional, precum și acordarea suportului de reabilitare în cadrul instituțiilor medicale municipale. Ceban a îndemnăm șoferii să respecte regulile de circulație rutiere.

O tânără de 26 de ani a ajuns la spital în stare extrem de gravă după ce a fost strivită între două mașini.  Accidentul rutier a avut loc în noaptea de duminică la ora 00:50, pe bulevardul Dacia.

Potrivit oamenilor legii, un automobil de marca Volkswagen s-a izbit într-un Volvo condus de o tânără de 26 de ani. În urma impactului Volkswagenul a fost proiectat pe altă bandă.

Potrivit poliției, în acele momente tânăra deja ieșise din automobilul ei, și s-a apropiat de portbagaj pentru a căuta și a instala triunghiul de avarie pe șosea, moment în care a fost tamponată de un alt automobil, fiind practic strivită între două vehicule.

Tânăra care a rămas cu picioarele amputate în urma accidentului grav de pe viaduct, în noaptea de 5 februarie, solicită ajutorul oamenilor. Marcela Paladi susține că are nevoie de bani pentru a face față cheltuielilor necesare pentru perioada de reabilitare precum intervenții chirurgicale, masaj de reabilitare, ședințe de kinetoterapie, implanturi la ambele picioare, un pat performant, dar și un scaun cu rotile.

Articole asemănătoare

Back to top button