fbpx

Tânăra care a rămas fără picioare în urma accidentului de pe viaduct solicită ajutorul oamenilor: Vreau să trăiesc! Ajutați-mă vă rog

Tânăra care a rămas cu picioarele amputate în urma accidentului grav de pe viaduct, în noaptea de 5 februarie, solicită ajutorul oamenilor. Marcela Paladi susține că are nevoie de bani pentru a face față cheltuielilor necesare pentru perioada de reabilitare precum intervenții chirurgicale, masaj de reabilitare, ședințe de kinetoterapie, implanturi la ambele picioare, un pat performant, dar și un scaun cu rotile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată mesajul emoționant a tinerei de pe Facebook.

Sora Marcelei, Livia Paladi, a menționat că din cauza unei erori tehnice, cardul va fi activ mâine în prima parte a zilei.

Amintim că în urma unui accident grav care a avut loc în data de 5 februarie, o tânără de 26 de ani a ajuns la spital în stare extrem de gravă după ce a fost strivită între două mașini. Un automobil de model Volkswagen s-a izbit într-un Volvo condus de tânără. În urma impactului Volkswagenul a fost proiectat pe altă bandă. Potrivit poliției, în acele momente tânăra deja ieșise din automobilul ei și s-a apropiat de portbagaj pentru a căuta și a instala triunghiul de avarie pe șosea, moment în care a fost tamponată de un alt automobil, fiind practic strivită între două vehicule. Imediat a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital în stare gravă.

Articole asemănătoare

Back to top button